OM

 

 

AMATEC AS er Norges og Skandinavias største leverandør av maskiner og utstyr til sømindustrien. Fra å være en  enmannsbedrift i 1984 har vi nå blitt en totalleverandør med over 30 ansatte og med et landsdekkende serviceaparat. Den årlige omsetningen ligger på ca. 50 mill kroner.

Hovedkontoret vårt ligger i Sykkylven, 30 km Øst for Ålesund. På ca. 1500 kvm har vi administrasjon, salgskontor, utstilling, delelager, verksted, maskinlager og et stort bruktmaskinlager.

Vi har også en egen automasjonsavdelig for å kunne bygge spesialløsninger og automatiserte løsninger til våre kunder.

I Oslo (Øvre Lindeberg) har vi 600 kvm lokaler med salg & serviceavdeling og et showrom. Osloavdelingen dekker Øst- og Sørlandet. Salg & service kontor har vi også i Bergen og Stavanger.

Vi er i dag en totalleverandør av maskiner og utstyr for søm, tilskjæring, sveising, pressing, brodering, lasergravering, strikking m.m. Dette strekker seg fra enkle maskiner for håndtverk og småindustri opp til store komplekse automater for industrien.

AMATEC representerer de store og viktigste produsentene av symaskiner, skjæremaskiner, sveisemaskiner, presseutstyr, strikkemaskiner med mer. Vi importerer maskiner og reservedeler direkte fra produsentene. Vi yter også bistand i form av veiledning, opplæring og teknisk service på våre produkter.

Vi har lagt vekt på å velge kvalitetsprodukter fra seriøse underleverandører. På samme måte legger vi stor vekt på at våre teknikere som yter service og support skal ha god fagkunnskap og riktig service innstilling.

 

 

VÅR VISJON

Vi har alltid forsøkt å ligge i tet med å tilby kundene våre løsninger som kan skape bedre kvalitet, bedre effektivitet eller rett og slett løse utfordringer de har i produksjonen.

 

Vi sier derfor: "Vårt bidrag til norsk industri er å tilby teknologi og kunnskap som gir produktivitet og lønnsomhet".

 

I tillegg til dette setter vi vår ære i å yte god service. Vi skal strekke oss svært langt for å tilfredsstille våre kunders ønsker. Dette er et helt grunnleggende prinsipp for oss i Amatec.

 

Vi ønsker å hjelpe dere å lykkes.

Suksessfulle kunder er VÅR framtid!